• Dalhøjgårds minilandbrug på nygårdens gårdbutik kirsebærhaven
25. maj 2018

Vi har været så heldige at få en hilsen og billeder fra medarbejderne fra Dalhøjgårds Minilandbrug, som for nylig er rykket på Nygårdens frugtplantage. De arbejder sammen med deres kollegaer fra Nygårdens frugtplantage med at få Kirsebærhaven, udendørsarealer og alle dyrene klar til sommeren på Nygården. De er nu i alt 19 medarbejdere som møder ind på Nygården, og vil gøre det frem til oktober, hvor nogle af dem igen trækker sig tilbage til Dalhøjgård.

“Vi har travlt på Nygården, på den gode måde selvfølgelig. Det vil sige, at vi ikke keder os. Vi er næsten færdige med burene og de dertilhørende folde til alle fjerkræ. Vi har fået nye løbeænder, moskusænder, to nye gæs og fire nye kalkuner. Dalhøjgård har været her med deres geder med kid og de fuldvoksne hvide gæs.

Vi er derfor ved at være fyldt op i alle burene, vi mangler dog blot påfuglehuset, som vi lige nu er i gang med. Ramperne er netop blevet monteret, så de kan komme op i deres huse, når de ankommer fra Dalhøjgård.

Samtidigt går vi og gør Kirsebærhaven klar til gæsterne, der hvert år nyder godt af haven. Vi har allerede fået flere tilkendegivelser om, at kunderne glæder sig til, de kan benytte sig af haven. Vi glæder os også til at vise det frem, vi har gået og arbejdet med siden midten af april.”

 

Kirsebærhaven åbner d.1 juni 2018. Du kan læse mere om Granhøjens beskæftigelse på vores hjemmeside, og læse mere om Nygården og tjekke åbningstider på deres hjemmeside og facebookside.