• Billede af to beboere fra Granhøjen på skitur igang med at lave aftensmad på grillen
14. februar 2019

Granhøjen på ski 2019

Traditionen tro har Granhøjens skihold været afsted og gøre pisterne sikre i Sverige.
Læs dagbog fra vores skitur og se billederne af vores oplevelser her.

 

”Vi havde i år valgt at være i et stort, samlet hus i Gesunda i stedet for at leje hytter i Orsa Grönklit, som vi ellers har haft for vane at gøre.

Vi kørte i samlet flok fra Tjørneparken i Nr. Asmindrup mod Gesunda. Turen tog lidt længere tid end forventet, da vi missede en afkørsel, men frem kom vi.

 

Dagen efter var vi nogen, der tog afsted på skitur, mens andre tog ud for at handle, så vi kunne få noget god aftensmad. Vi havde regnet med at stå på ski 2 dage på Gesunda Bjerget, men da det var ude for sæson, kunne vi kun være der en dag. En sjov dag på ski, hvor vi genopfriskede og andre kom i tanke om, hvordan det var at have de der lange brædder på fødderne.

 

Dagen efter kørte vi til Orsa Grönklit, hvor vi stod på ski de næste 3 dage.

I år havde vi planlagt skituren lidt anderledes, så nogle stod på ski alle dage, mens andre stod for indkøb og fantastisk aftensmad til skiholdet.

 

Den sidste dag var vi på shoppetur i byen Mora, hvor der blev købt lidt af hvert. Vi afsluttede med en tur i byen for at spise, hvorefter vi tog hjem for at pakke biler og gøre rent, så vi kunne komme af sted tidligt fredag morgen – nogen skulle jo hjem og se finalen i herrehåndbold.

 

Vi havde en fantastisk skitur, hvor vi kom hinanden mere ved, netop ved at være i Gesunda og ikke i hytter hver for sig. Aftenerne stod på hygge med NADA-øreakupunktur og håndbold i fjernsynet – samt lækker mad.

Tak for denne gang. Vi ser frem til næste år”.

Læs om Granhøjens skitur 2018 her

 

 

© livetpaagranhøjen.dk – skitur – oplevelser