• Granhøjens miljøgruppe affaldsindsamling csr bæredygtig behandling
9. oktober 2018

Granhøjen samler 342 kg skrald i naturen

Søndag d. 7 oktober var der lagt op til den helt store skraldeindsamling på Granhøjen. En tradition som oprindeligt startede med at foregå en gang årligt, men som vi altså er faldet så godt til med, at vi i Granhøjens miljøgruppe har besluttet, at det nu skal være halvårligt. Ruterne var fordelt på forhånd således, at vi på den mest effektive måde kunne dække et større område i Odsherred og Sorø. Læs mere om Granhøjens miljøgruppe i denne artikel.

Der blev samlet i by såvel som på landet, og trailerne var godt fyldte, da alle efterhånden landede på bostedet Rørmøsen omkring kl. 14 til efterfølgende fælles hygge og vejning af det indsamlede skrald.

Der var tændt op i grillen, og alle havde selv medbragt mad. Der var rigtig god tilslutning, omkring 50-60 mennesker var mødt op, og vi nød den dejlige efterårssol.

Årets vindere blev Twillingegården med 26,8 kg indsamlet skrald. I alt var 65 indsamlere og i gennemsnit har de samlet 5,3 kg skrald hver. Det er 10 miljøbevidste skraldeindsamlere mere end forårets indsamling. Den historie kan du genlæse her.

I alt har Granhøjen samlet 342 kg skrald op, som nu ikke længere forurener i naturen.

 

Miljøgruppen takker for en dejlig dag og for rigtig god tilslutning og opbakning til denne dag. Vi er tilbage med en skraldeindsamlingsdag igen i foråret, men vi vil slutte med en opfordring til at samle skrald op i naturen, når man ser det – det føles altså bare rart at gøre verden lidt grønnere og mindre forurenet.

 

Du kan læse meget mere om Granhøjens miljøtiltag og om vores arbejde med CSR på Granhøjens hjemmeside og i vores CSR-magasin ved at klikke her.