• granhøjen bowling
10. januar 2018

Mød Granhøjens bowlingentusiaster

Hver torsdag i lige uger samles bowlingentusiasterne fra Granhøjen i bowlinghallen i Holbæk. Som I kan se på billederne, så giver alle den max gas i den time, de har banerne. Her kan du møde nogle af dem, som er med til bowling. Flere af dem opfordrer endnu flere til at komme med og hygge sig – der er nemlig flere ting, de hygger sig med, når de er afsted – både bowlingteknikken og det hyggelige i at være social med de andre. Hvis du vil tage René på ordet og lære noget teknik, kan du henvende dig på Grundtvigsvej, som er dem, der står for at arrangere turen til bowlinghallen.

Marianne:

Jeg er med til bowling, fordi jeg har været med før. Jeg synes, det er et rigtigt hyggeligt sportsspil. Jeg er startet op igen i dag efter en pause, jeg tænker at komme hver gang. Jeg er her også for samværets skyld, som når vi mødes til fodbold, man skal jo have noget motion en gang imellem, det er vigtigt at få rørt kroppen.

René:

Jeg tager med for at komme ud. Jeg får en hyggelig aften og for at være sammen med kæresten. Jeg er med stort set hver gang. Til dem, der ikke tager med: I er velkomne, så giver jeg gerne et lynkursus.

Bjarne:

Jeg var med for mange år siden og har gjort det lige siden. Der er meget teknik, det kan jeg godt lide. Jeg kan godt lide at få strike eller spare. Jeg er med hver gang.

Malene E:

Jeg er med, fordi jeg synes, det er skægt. Det er sjovt at være sammen med de andre fra Granhøjen. Jeg hygger mig og er social. Jeg er med stort set hver gang.

Camilla:

Jeg er med for det sociale og for at se nogle af de andre fra Granhøjen og for at hygge mig. Jeg er med når jeg kan.

Susanne:

Jeg tager med for at hygge mig, for at være sammen med de andre. For at have en hyggelig aften, være sammen med kæresten. Jeg er med næsten hver gang. Til dem, der ikke tager med: I burde tage med og få en hyggelig aften med nogle, man ikke er sammen med så tit.

Tunvir:

Jeg kan godt lide det. Det er sjovt. Jeg er med hver gang.

Camilla:

Jeg synes det er dejligt at tage med til bowling. Man hygger sig, får mange venner. Man er mere social. Og så synes jeg, at det er rigtigt rart, man kommer til at tænke på noget andet. Jeg er med hver gang. Til de andre vil jeg gerne sige, at jeg synes, at det er synd, at I ikke tager med, I går glip af det sjove. Jeg synes, at I skulle tage med.