11. juni 2020

Redaktionens medarbejderdag

I fredags blev der holdt medarbejderdag rundt omkring på alle bostederne. Malene og Per fra redaktionen på Livet på Granhøjen har taget billeder på dagen og skrevet lidt om, hvordan de har fejret den:

Malene

I år var M-dag meget anderledes pga. corona-virus. Da vi ikke kunne samles på Nygården, holdt vi det ude i alle bostederne. Jeg var på Grundtvigsvej.

Der var en god stemning lige fra start. Vi grillede koteletter og pølser og fik kold kartoffelsalat til. Jeg havde gaver med til personalet, som man må på M-dag, Rødvin og chokolade. Først talte Mie og så sang vi nogle sange, mens Henrik spillede på guitar og så talte Mie igen. Senere spiste vi den dejlige mad. Og så gik vi en lille tur i byen. Det var Marco, Katja, Kristin, Per og mig selv, der gik tur.

Da vi kom tilbage var der trifli med rabarber og tærte med rabarber til kaffen. Det smagte godt. Det var noget Mie havde lavet. Vi sang også lidt igen. Til sidst tog Anum, som jeg bor sammen med, og jeg hjem til Gymnastikhus igen.

Det var en dejlig dag.

Per

Fredag den 5/6 2020 afholdtes den årlige M-dag. Pga. Corona-virus blev det holdt hver især på hvert bofællesskab.

På Grundtvigsvej startede festen kl. 10.00, og vi var Mie, Katja, Henrik, Vinnie, Ole, Marco, Kristin, Mette, Tom, Karsten, Choo, Malene, Anum og mig.

Vi dækkede borde indenfor, da vejret ikke viste sig fra sin bedste side. Cecilie kom med blomster og vin til alle medarbejderne, og Henrik spillede på guitar, hvor vi blandt andet sang ”Sommer og sol” og ”Hvis din far gi`r dig lov”.

Vi grillede kylling, koteletter og pølser, og der var salat, kartoffelsalat og Mies lækre brød. Efter maden gik Katja, Marco, Kristin, Malene og jeg en lille tur, hvor vi var henne og se mit hus. Da vi kom tilbage til Grundtvigsvej, var der rabarbertrifli, rabarbertærte og frugt samt kaffe, te og hyldeblomstdrik.

Så kom Marianne et smut forbi samt Cecilie, og jeg gav alle medarbejderne hver en notesblok, som havde form som en fisk. Medarbejderne fik også vin og chokolade af nogle af de andre beboere. Så sluttede festen kl.14.30.

Jeg fik taget en del billeder.

Helene Hvid er blevet årets medarbejder.

Oxana fra Rørmosegård lavede den flotte vinderkage.

 

Læs mere om medarbejderdagen og se flere billeder af, hvordan vi fejrede dagen sammen hver for sig i dette indlæg.

Skriv et svar