• Sankthans på Egebjergvej botilbud 107 Granhøjen
25. juni 2018

Sankthans på Egebjergvej og Twillingegården

Af: Maj-Britt

Det var ikke heksen der kom på bålet Sankt Hans aften på Egebjergvej, men derimod flæskestegen.

Lars stod for den lækre menu, som består af Flæskesteg på grillen, stegt spidskål og stegte kartofler.

Mens duften spredte sig over Egebjergvej, og alle ventede med spænding på at smage Lars` velduftende menu, delte vi alle minder fra Sankt hans aftener.

Og flere bød ind til at tage ned på plænen ved Anneberg for at høre musik og se bålet.

Efter det dejlige måltid spankulerede Lars og jeg ned mod plænen, vi havde mandefald, måske grundet mætheden 😊

Da vi når plænen, når Lars lige at sige ” hvor kunne det være hyggeligt, hvis vi mødte nogen vi kender”, og her får vi øje på Lars, Tor og Ninett fra det gamle kogeri. Vi bydes på samvær, kaffe og sodavand, mens vi nyder rytmerne til den gode musik, som Nice Guys leverer.

Noget særligt, som samvær og fællesskabet skaber, er glæden ved at være sammen med andre, vi hører til sammen, vi er en del af noget og vi kan noget sammen. Vi formår at vise hensyn og omsorg for hinanden, og præcis fornemmelser og tilstande vi mærker, indbyder til, at vi rigtig gerne vil have mere af samværet og fællesskabet.

Dette blev tydeligt i aftenens løb, og Lars fra Det gamle kogeri foreslog, at man kunne lave et fælles arrangement i Granhøjen, hvor alle deltog for, at arrangementet kunne komme op og stå. Altså at vi alle har et fælles engagement og løfter sammen, for efterfølgende at dele minderne fra en dejlig aften sammen.

Vi håber, alle havde en dejlig Sankt Hans aften med varme, både fra samværet og fællesskabet med andre og fra bålet.

 

På Twillingegården…

… fik de besøg af Skovgården og i fællesskab lavede de deres eget minisankthansbål. Naturligvis et sankthansbål der kunne ristes skumfiduser og snobrød over. Ligesom Egebjergvej varmede de op med grill efter en hyggelig lørdag sammen.