• Bosted-Granhoejen-paaroerendesamarbejde-sommerfest-paa-Grundtvigsvej-2018-3
10. september 2018

Vi har modtaget en hilsen fra Granhøjens bosted Grundtvigsvej. De har for nylig holdt sommerfest, hvor de altid indbyder beboernes pårørende og netværk. Læs med her og hør lidt om hvad de laver, og hvorfor de pårørende møder glade op år efter år.

 

  >> På Grundtvigsvej holder vi to gange om året fest for beboerne og deres pårørende. Lørdag d. 25/8, var turen kommet til vores sommerfest.

Vi starter altid vores fest med en lille velkomstdrink, i år var det hyldeblomstsaft med danskvand og frosne hindbær, en lille velkomsttale fra personalet og fordeling af opgaverne. Til Grundtvigsvejs sommerfest, er vi, nemlig alle med til at gøre klar til spisning. Det vil sige der er nogen som går ud og handler de sidste ting ind, mens der bliver forberedt kartoffelsalat i køkkenet og der bliver sat borde op, som bliver dækket op efter alle kunstens regler med blomster fra haven.

Der var, som der plejer at være, god stemning og snakken gik højt. Der er mange pårørende på Grundtvigsvej som har kendt hinanden i op til 20 år. En af dem udtaler:

”Vi har snart kommet til festerne her i huset i 20 år og det har altid været hyggeligt. Det er rart at hilse på de samme velkendte ansigter, selvom man kun ser dem 2 gange om året.”

En anden udtaler:

”Vi er så glade for at komme til fest, her på Grundtvigsvej. Alle er så søde og vi hygger os altid. Vi glæder os allerede til julefesten.”.

Vi glæder os på Grundtvigsvej altid til at skulle holde vores pårørendefester, hvor vi allerede flere uger i forvejen begynder at snakke om menu og om vejret holder. I år var ingen undtagelse og forberedelserne til julefesten er allerede i gang.

 

Du kan læse mere om pårørendesamarbejde på Granhøjens hjemmeside ved at klikke her.