20. november 2017

Skovgården og Twillingegården fik søndag styr på årets juleand

Som et led i jord-til-bord-processen, der altid er i gang på Dalhøjgård, skal alle bosteder ud for at slagte deres egne økologiske juleænder. Ænderne kom til Dalhøjgård kun en dag gamle d. 21.juli 2017, og de er nu klar til at fuldende deres livformål som juleænder.

Det var Alex fra Twillingegården og Rasmus fra Dalhøjgård, som agerede bødler – mens resten af de fremmødte hjalp til med at plukke og tage indvoldene ud, så ænderne er klar til tilberedning.

I alt skal 30 ænder slagtes de næste uger – i går søndag klarede de fremmødte de første 10 ænder.

Hvis du vil læse mere om livet på Dalhøjgård, kan du læse denne artikel, hvor Rasmus forklarer, hvorfor det giver så god mening for ham at passe gederne. Gederne ender også med at indgå  i madplanerne i alle Granhøjens botilbud.