3. august 2017

‘Det utroligt smukt at fiske i helt klart vand’

Sidst i juli måned drog Twillingegården og Dalhøjgård i mod Gesunda og op i sommerhuset for at være der i 5 dage. Turen derop tog som altid en del timer. Der blev holdt de fornødne pauser, hvor folk kunne få strakt benene.

Vel ankommet ved 21.30 tiden pakkede vi ud og gik hurtigt til ro, så vi kunne være friske til næste dag.

Dagene deroppe bød på besøg i Mora, bestigning af Gesunda Bjerget og Helvetes Fallet som alle ligger max en times kørsel fra sommerhuset i Gesunda.

Gesunda bjerget blev besteget, og det var test for mange. Nogle klarede at gå op og ned af det, andre måtte erkende at det var for hårdt og tog liften til toppen. Der er ca. 760m op til toppen, hvis man følger stien, og toppen af bjerget ligger 514m over havets overflade. Man kunne se hele området omkring Gesunda på toppen.

Fisketur blev det også til. Der var flere bid, men gedden hoppede desværre af, så det billede må vi have til gode. Som billederne måske fortæller lidt om, var det utroligt smukt at fiske i helt klart vand samtidigt med vi kunne se solen gå ned. Vejret var generelt rigtigt godt.

Den sidste fysiske aktivitet bød på en tur til ”Helvetes Fallet”. En forholdsvis kort rute, som fra top til bund falder ca. 30m. Ved bunden havde Grete og Torsten sørget for kaffe og kage – dermed var energien tanket op til turen op igen. Alle klarede turen, men flere måtte puste ud efterfølgende 😊

 

Turen til Sverige vil huskes som en tur, hvor vi fik slappet af, hvor samvær var i fokus og hvor der var godt humør.

Vi glæder os allerede til næste tur…