Danmark er så småt ved at blive genåbnet, og det samme er redaktionen på Livet på Granhøjen.

Per og Malene er langsomt startet op igen – naturligvis med de anbefalede hensyn og fokus på at mindske smittespredning. De har hver især skrevet lidt om coronatiden og opstarten på redationen:

Per – Min hverdag i coronatiden
Da der blev konstateret corona ude i verden, måtte vi i Danmark også tage vores forholdsregler. Så min hverdag blev også ændret.
I den første tid arbejdede jeg i bofællesskabet Grundtvigsvej 4, hvor vi i det gode vejr lavede en masse havearbejde. Jeg lugede ukrudt i haven og i drivhuset. Jeg vaskede drivhuset, som blev så flot, og vi spulede træterrassen for grønne alger. Vi kørte også affald ud på Regnbuegården. Jeg slog også græsplænen og rev det slåede græs sammen.
Senere kom jeg igen på Fyrrehus, hvor jeg har lavet havearbejde og revet sten. Jeg har også fejet kælderen, og den var godt nok støvet! Vi har også flyttet møbler og renset terrasser. Vi er kun dem, som omgås dem, som også er på Grundtvigsvej.
Nu har jeg sammen med Malene og Jens startet en mini-redaktion, hvor jeg blandt andet også skal sortere gamle foto fra Granhøjen.

Malene – Coronatid!
Pludselig var det coronatid, vi blev sendt hjem fra Reboa. Jeg blev sendt på Kastaniehus, og måtte ikke komme derhjemme i Gymnastikhuset uden personale.
Det blev en lidt trist tid, alt var lukket ned, intet Banko, intet Kor, og ingen bowling.
Jeg sad og strikkede og strikkede og strikkede, et laaangt halstørklæde, så noget fjernsyn, og gik nogle korte ture, som vi jo kun måtte.
Der gik en måneds tid, hvor jeg gik derhjemme, så kom jeg tilbage til Helle og Anette i Reboa Fyrrehus, det var rart.
Vi har lavet havearbejde, i det gode vejr. Og så er jeg kommet ind og har fået lov til at strikke igen. Jeg elsker at strikke. Vi strikker grydelapper.
Nu er jeg i gang igen, og det er dejligt. Lige nu sidder jeg og skriver på Livet på granhøjen.
Mit håb for fremtiden er at alt bliver næsten normalt igen, men helt normalt kan det ikke blive, for vi har for altid fået en virus over os, som Statsministeren siger.