Julefrokoster på Granhøjens botilbud med pårørende og netværk

I løbet af de sidste to weekender har næsten alle Granhøjens bosteder holdt en hyggelig julefrokost i hver enkelt botilbud. Her er pårørende og netværk inviteret med til julefrokost, hvor der de fleste steder hersker forskellige julefrokosttraditioner, som alle værner om. Traditionerne centrerer sig meget om den lækre mad, som enten står på smørrebrød eller juleretter, og så naturligvis den nærmest allestedsnærværende pakkeleg, der gang på gang sætter grin og dril på dagsordenen.

Her får du beretninger og billeder fra tre forskellige afdelingers julefrokoster.

De skæve boliger

11 pårørende var i dag mødt op til det årlige pårørende arrangement under De Skæve Boliger. Personalet havde fra om morgenen og formiddagen haft travlt med at forberede mad og dække borde, og ved 13-tiden blev der budt velkommen. Der var både kendte ansigter fra tidligere år, men også nye ansigter. Der var god stemning og en masse ros til julemaden. Traditionen tro fulgte pakkelegen efter hovedretten, og dette gik ikke stille for sig. Der blev stjålet pakker fra både børn og voksne. Vi afsluttede med ris a la mande og kaffe.

En rigtig hyggelig dag hvor både beboere og personale gav udtryk for at have hygget sig.

 

Det gamle kogeri

Traditionen tro var der den tredje weekend inviteret til julehygge for beboere, pårørende og medarbejdere på Det gamle kogeri.

Med 17 mand til bords blev der spist smørrebrød og ris a la mande i lange baner.

Der var både plads til at lære hinanden at kende på kryds og tværs, samt at hilse genkendende på hinanden.

Dem der havde lyst gik en tur på Nygården og fik lidt ekstra julestemning, resten blev tilbage og slog mave efter al den dejlige mad.

AnneMarie som bor på Det gamle kogeri lagde nogle af sine flotte malerier til pakkeleg. Hvilket var til stor glæde.

Tak til alle der deltog denne dag. Vi nød det i fulde drag, og vi glæder os til vi ses igen.

 

Elmegården og Tjørneparken

Elmegården oplevede en så stor tilslutning fra de pårørende, at det kneb med siddepladser til alle. Der kom nemlig 7 pårørende mere end de tilmeldte.

Så der var trængsel og hygge med lækkert smørrebrød, som vi spiste inden Martin stod for bål i haven, hvor vi fik varm kakao med flødeskum og æbleskiver…. uhmmm????

Det var et stort HIT for alle, at samles i haven og blive varmet på en eftermiddag, hvor vi begynder at mærke vinterens kulde.

Tjørneparken havde valgt at bestille Evas lækre Julefrokostbuffet med alle julens traditionsrige retter. Eva står til daglig i Tjørneparkens produktionskøkken og sørger for lækker aftensmad til alle på Tjørneparken og Elmegården.

Nogle nåede at spise sig en mavepine til fordi det bare smagte for dejligt????

Der var en god tilslutning fra alle de pårørende, som havde mulighed for at komme og hygge med beboere og medarbejdere.

Flere pårørende havde medbragt kage til kaffen, som vi nød som afslutning på en rigtig hyggelig eftermiddag.

Varme julehilsener

Os alle på Elmegården og Tjørneparken