19. november 2019

Fællesskab og idyllisk hygge til årets julefrokoster

Traditionen tro var der masser af julestemning og idyllisk hygge på Rørmosegård, som havde inviteret pårørende til årets julefrokost. Igen i år var der stor opbakning fra de pårørende, og i alt var der 22 glade mennesker til julefrokosten. Dagen bød på masser af dejlig julemad, risalamande og selvfølgelig en mandelgave.

På Granhøjen vægter vi i høj grad at skabe relationer med de pårørende, og dermed også skabe fælles historier og erfaringer, som bidrager til sammenhold og fællesskab. Det særlige ved pårørendearrangementer som f.eks. julefrokost er, at vi er sammen om et fælles tredje. Vi gør noget sammen, vi griner sammen, vi deler sjove historier sammen – og alt i alt dannes der ligeværd og tillid i vores relation til hinanden. Det betyder, at vi i dagligdagen også får tillid og tryghed til at tale højt om det, som kan være svært at have dialog om – vi skaber et samarbejde om den vigtigste opgave; beboernes hverdag, udvikling og behandling på Granhøjen.Sådan fortæller Maj-Britt Skødt om vigtigheden af pårørendearrangementer

Også på Egebjergvej var der inviteret til julefrokost for de pårørende, og alle var med til at gøre klar, hvilket gav anledning til sang i køkkenet. Der var købt smørebrød i lange baner, og der var lavet lækker konfekt til de mange gæster, og også her var der også 22 gæster til bords.

Alt ialt var det en hyggelig dag med god stemning og et glædeligt gensyn mellem pårørende og beboere på Egebjergvej.

Vi på Rørmosegård og Egebjergvej vil gerne sige tak til beboere og pårørende for deres altid store opbakning og bidrag til den dejlige stemning. – afslutter Maj-Britt.

Også Grundtvigsvej og Tjørneparken Nord har haft gæster til julefrokost og det kan du både læse om og se billeder af lige her.

Du kan læse mere om Granhøjens samarbejde med de pårørende på vores hjemmeside www.granhøjen.dk.