Granhus paragraf 107 botilbud granhøjen
5. marts 2018

Granhøjen åbner nyt botilbud i Annebergparken

Granhøjen udvider med endnu et botilbud. Det nye botilbud Granhus får adresse i Annebergparken, der tidligere har huset Granhøjens administration.

Granhus, der for nylig blev godkendt af Socialtilsynet, er et specialiseret paragraf 107 botilbud med plads til 16 beboere. Området omkring Granhus byder på mange muligheder for at nyde naturen. Granhus ligger omkranset af grønne fællesarealer, ligesom både skov og vand er tæt på.

Granhus har tidligere gennem mange år huset en psykiatrisk afdeling, og senest har den dannet rammen om en del af vores administration.  Lige nu arbejder den nye teamleder Gitte Hillestrøm på højtryk for at få stemningen og udtrykket på afdelingen til at fremstå mere hyggeligt og ikke mindst mere hjemligt:

>>  Det er vigtigt for mig, at Granhus bliver et hjem, hvor der er et godt fællesskab, og hvor der er plads til at rumme hinanden. Det er altid spændende, at skabe et nyt hjem sammen med beboerne. Så jeg glæder mig til sammen med de første beboere og medarbejdere at finde ud af, hvordan lige netop vi skal være sammen her på Granhus.”

Granhus tilbyder behandling til mennesker med komplekse psykosociale problematikker, der har så stærke udfordringer i hverdagen, at de har brug for at bo i særligt skærmede omgivelser, og hvor de med hver deres virkelighedsopfattelse alligevel kan være fuldgyldige medlemmer af et fællesskab.

Granhus vil benytte sig af samværstilbud, der primært foregår i psykiatrisk regi, således vil tilbuddet have en større behandlingsmæssig vinkel, samtidig med at vi værner om kerneværdien at være en del af et forpligtende fællesskab.

 

Læs mere om paragraf 107 botilbuddet Granhus på Granhøjens hjemmeside.