Granhøjens beboere samler skrald og slår rekord
28. marts 2017

Granhøjens affaldsindsamling slår sidste års rekord

252 kg skrald – det var hvad Granhøjen nåede at indsamle på to timer søndag den 26. marts, da de tyvstartede den årlige affaldsindsamling i Odsherred. På søndag den 2. april har Danmarks Naturfredningsforening arrangeret en stor lokal affaldsindsamling.

Af: Camilla, cln@iskilden.dk 

Granhøjen slog sidste års affaldsindsamling med mere end 100 kg, og det er beboere og medarbejdere stolte af, for det store arbejde gavner både naturen og dyrene i Odsherred.

”Affaldsindsamlingen er et rigtig godt initiativ fra Danmarks Naturfredningsforening, og vi har ønsket at være med til at give vores bidrag til at hjælpe naturen i Odsherred. Samtidig er det en rigtig god måde for os at kunne tale om social ansvarlighed med beboerne,” siger Helene Hvid, der er afdelingsleder på Granhøjen.

Forårsvejr til ”skraldeholdet”

Granhøjens forskellige botilbud havde fået tildelt hver deres rute, og der blev blandt andet samlet skrald i Højby, Jyderup Skov, Rørvig havn og Nykøbing by i weekenden.

Vejret var helt i top, og det samme var stemningen blandt de mange ”skraldehold”. Affaldsindsamlingen blev rundet af med, at der blev tændt op i grillen, og det botilbud der havde samlet mest skrald ind blev kåret. I år var det Twillingegården, der løb med sejren med hele 18,8 kg affald.

Du kan se flere billeder fra Granhøjens Samleskrald-dag 2017 her.

 

Læs også: Granhøjen laver stor skraldindsamling i Odsherred