28. maj 2019

Lars har 20 års jubilæum på Granhøjen

Hvis man har fulgt med her på Livet på Granhøjen et stykke tid, så har man måske helt styr på, hvem Lars er. Lars har om lidt boet på Granhøjen i 20 år, og i den anledning bringer vi her endnu en artikel om Lars.

Manden med det flotte flettede skæg – kendt på Granhøjens skihold som ”snow-beard” – Lars kan fejre 20-års jubilæum på Granhøjen, og samtidig er det også blevet til 20 år på Egebjergvej.

20 år er lang tid, og Lars har nået mange ting. Han har i alle 20 år været en del af håndværkerteamet og arbejdet med diverse murer- og tømreropgaver.

I fritiden har Lars heller ikke siddet stille, men brugt tiden på bl.a. at være medlem af den lokale løbeklub, hvor han deltog i det årlige Sandflugtsløb med ca. 600 andre løbere. Her gennemførte han 5 km. på tiden 34 minutter og 19 sekunder.

Lars er også rigtig glad for musik og er fast deltager hver fredag, når der er kor med musiklærer Thomas på Granhus. Og skal der optrædes med sang ved Granhøjens arrangementer, så er han også altid klar til at gribe mikrofonen sammen med koret. Han er også begyndt at spille på el-bas hos Thomas på Granhus, så måske ser og hører vi ham en dag med bassen til et af Granhøjens arrangementer.

Hjemme på Egebjergvej nyder de andre beboere rigtig godt af Lars’ interesse og evner for at få tændt op i Weber-grillen, hvor der bliver stegt både flæske- og culottestege.

Lars nyder at være en del af Granhøjen og kan godt lide at have noget at stå op til hver dag.

På Egebjergvej synes han, at de har et rigtig godt sammenhold og er gode til at hjælpe hinanden med de daglige opgaver.

Om Lars fortælles der bl.a., at han er omsorgsfuld og altid lige tjekker ind, når han møder en af de andre i huset. Huset er botilbuddet Egebjergvej i Nykøbing Sj., hvor Lars er kulturbærer og med til at sætte rammerne for dagligdagen og for fællesskabet.

 

Granhøjen fejrer Lars på mandag 3. juni med en lille reception for bekendte, venner, familie og kolleger på Hotel du Vest.