4. juli 2019

Louis har 20-års jubilæum på Granhøjen

Den 01.07 kunne de igen fejre 20-års jubilæum på botilbuddet Egebjergvej. Denne gang var det Louis, der skulle fejres.

Louis havde planlagt dagen, så den passede lige til hans rolige sindelag.

Han ønskede, at dagen skulle fejres i den smukke have på Egebjergvej, hvor der er masser af plads til hygge og havespil. Det blev derfor en dag fyldt med fri leg og godt selskab.

I løbet af dagen kom både familie, venner og bekendte på besøg for at fejre Louis på hans store dag. Der blev serveret både kaffe og kage til alle de gæster, der kiggede forbi. Om aftenen var der arrangeret en hyggelig grill-aften, hvor beboerne og Louis’ familie var med til at runde dagen af med lækker mad og god stemning.

Alle, der kender Louis, ved at han nyder at have sine kære omkring sig, sidde om bordet og få en god snak eller nyde det dejlige vejr med en kop kaffe og lidt til den søde tand – rammerne for dagen afspejlede derfor Louis virkelig fint.

Egebjergvej har en helt særlig plads i Louis’ hjerte. Louis har været med til at danne rammerne og kulturen på Egebjergvej, og han kender alle hjørner, kanter og hyggelige steder. Man kan faktisk sige at Louis er en del af fundamentet på Egebjergvej, og derfor skulle dagen naturligvis også fejres her!