6. juni 2017

Rart med en dag man kan sige tak

Køen af beboere, der ville sige tak til personalet, var lang, da beboere og personale på Granhøjen afholdt den årlige M-dag, hvor beboerne kan give anerkendelse til personalet med en lille tale og en gave. En af de mange i køen var Per.

”Personalet skal også vide, at de gør det godt. Til M-dagen kan man få sagt de ting, man ikke lige siger til hverdag. Det kan jeg godt lide,” siger Per og fortsætter.

”Jeg kan godt lide at kalde personalet op og fortælle dem, hvorfor jeg synes, de gør det godt.  Jeg vil gerne finde på en lille speciel ting. De får så meget chokolade og rødvin, ” siger Per, der i år havde købt fint grillhandsker som gaver.

Rart at få ros

Som altid blev M-dagen afholdt på Grundlovsdag den 5. juni, og traditionen tro artede vejret sig fantastisk med sol og varme.

Dagen begyndte med en tale af Grete og Torsten, der også var i anerkendelsens tegn.

”Uden jer kunne dette ikke lade sig gøre,” sagde Torsten.

Mange beboere benyttede lejligheden til at kalde personalet og op give dem et par rosende ord med. Nogle gav et kram og en gave, og andre en længere tale. Men fælles var ros og anerkendelse.

”Jeg kan godt lide selv at få ros. Det får jeg, når jeg er på arbejde. Så bliver jeg glad og stolt og får man lyst til at lave mere. Sådan må det også være for medarbejderne Jeg siger også tak for hjælpen til hverdag, men det er rart med en særlig dag, hvor man rigtig kan få sagt nogle til personalet,” siger Per, der har glædet sig til dagen.

”Det er en god fest. Det er hyggeligt med god mad, kagekonkurrence og musik. Det kan jeg godt lide,” slutter Per, der bor i egen lejlighed i Nørregade og arbejder på Nygården.

 

Læs mere i beboerbladet Koglen, der udkommer senere i juni måned.

 

Læs også hvad Maja synes om M-dag

Læs også hvad Anita & Helle sige om M-dag

 

Skriv et svar