1. maj 2019

Der sker nye og spændende tiltag på Livet på Granhøjen: Der er ny redaktion – og første mand på holdet er Per Hougaard Sørensen, som straks, han hørte om muligheden, meldte sig som fotograf og journalist.

Han er meget glad for at tage billeder og har oftest sit kamera med i lommen, så han er klar, hvis det gode billede skulle dukke op.

De sidste 9 år har han arbejdet på Nygården, men har nu valgt, at det er tid til at prøve noget andet.

Derfor er han nu at finde på Granhus under Reboa Granhøjen hver mandag og tirsdag, hvor han, udover at arbejde med ”Livet på Granhøjen”, også skal være vicevært og havemand.

Onsdag og torsdag er det ”Det gule hus”, som får besøg af Per. Fredag er han udsendt journalist forskellige steder for at finde den gode historie til ”Livet på Granhøjen”.

Hvis I får besøg af Per, så er det ganske let at se, at han er ude for at finde gode historier og billeder. Han har nemlig fået et pressekort med billede, så I ikke er i tvivl, hvis I pludselig bliver bedt om at stille op til fotografering eller bliver stillet en masse spørgsmål om det, I går og laver.

Er der andre som Per, der går med en fotograf eller journalist i maven, så har vi plads til flere på redaktionen for Livet på Granhøjen. Skriv til Jens på: kontakt@reboa-granhojen.dk.

Har I en god historie eller sker der noget spændende, som I synes, I vil dele med os andre på Granhøjen, så må I også meget gerne sende en besked til os.

 

Du kan se Pers første historie på Livet på Granhøjen her.