27. august 2019

Redaktionen på ”Livet på Granhøjen” har fået to nye medarbejdere – Tobias og Jan.

Tobias har været en del af Granhøjen i 5 år og bor på Egebjergvej og er i beskæftigelse i Nygårdens Gårdbutik.

I hans fritid går han ture i den smukke natur omkring Nykøbing og han interesserer sig for wiccanisme, som er en natur religion.

Hver fredag kl. 13.00 er Tobias med til kor på Granhus – hvor musiklærer Thomas Hvisel spiller guitar til en times sang. Det er rigtig hyggeligt – og der er plads til flere sangglade beboere😊

Han er meget glad for at bo på Granhøjen og synes, at han har mange gode venner her.

Jan flyttede ind på Granhøjen på Dalhøjgård i 2015, hvor han også startede i beskæftigelse og var med til at passe dyrene. Siden har han været forbi Nygården og fælde juletræer og på Hotel du Vest og hjælpe til i køkkenet og gøre værelser klar til gæsterne, men er nu tilbage på Dalhøjgård og passer dyrene.

Jan har en stor samling af CD’er og DVD’er, som han hygger sig med i fritiden, samt kigger på fugle og andre dyr, og læser om dem i nogle af hans mange bøger.

Vil du være med?

De har begge fået et pressekort med billede, så I ikke er i tvivl, hvis I pludselig bliver bedt om at stille op til fotografering eller bliver stillet en masse spørgsmål om det, I går og laver.

Er der andre som Per, der går med en fotograf eller journalist i maven, så har vi plads til flere på redaktionen for Livet på Granhøjen. Skriv til Jens på: kontakt@reboa-granhojen.dk.

Har I en god historie eller sker der noget spændende, som I synes, I vil dele med os andre på Granhøjen, så må I også meget gerne sende en besked til os.