26. januar 2017

Velkommen til Livet på Granhøjen

Granhøjen har omkring 150 beboere, og det betyder en hverdag med mange aktiviteter. Vi har en lang række fælles traditioner og begivenheder – fra beskæftigelse og sunde motionsformer til sociale arrangementer. Dem vil vi gerne dele med hinanden og med jer, og derfor har vi valgt at præsentere stort og småt om livet på Granhøjen på denne hjemmeside.

Af: Camilla, cln@iskilden.dk 

Livet på Granhøjen vil løbende blive opdateret med nye historier, længere artikler, fotoserier, videoklip og andre elementer, der fortæller om hverdagen på Granhøjen. Det er en hjemmeside om og for alle på Granhøjen og for alle med interesse for psykiatrien og det specialiserede socialområde. Alle beboere, medarbejdere og ledere er med til at finde de gode historier i samarbejde med redaktionen for beboermagasinet Koglen og Livet på Granhøjen.

Du kan lige nu læse en artikel om Bobby der, på trods af en hjerneskade og udfordringer med at bruge sine hænder, maler smukke malerier i Granhøjens aktivitets- og samværstilbud Krea. Du kan også læse artikler fra tidligere udgaver af Koglen, og du kan finde videoer lavet i video- og journalistværkstedet i Krea.

I galleriet kan du se billedserier fra de forskellige aktiviteter, der foregår på Granhøjen. Du kan f.eks. se en billedserie af beboere fra Skovperlen og Søperlen i Sorø, der går til krolf i den lokale idrætsforening.

Livet på Granhøjen er et supplement til Granhøjens egen hjemmeside og til beboermagasinet Koglen. De historier vi kender fra Koglen vil løbende blive publiceret på Livet på Granhøjen, og Koglen vil stadigvæk udkomme på tryk cirka fire gange om året og kommer til at indeholde nogle af historierne fra Livet på Granhøjen.